Om oss

Språk- og kulturforeningen arrangerer ulike aktiviteter, blant annet festivalarrangement, seminarer, ekskursjoner, hytteturer og ulike kurs innen språk, folkedans og kunst. Våre frivillige har ulik bakgrunn og etnisitet og vi er en politisk uavhengig og livssynsnøytral forening.

 • De har fremmet verdiene toleranse og inkludering, som nettopp er grunnverdiene til denne festivalen.
  Khamshajiny Gunaratnam
  Varaordfører i Oslo
 • Jeg synes det var en veldig bra festival og det er veldig bra at mange barn fra forskjellige land viser sin kultur, synger om fred og jobber for brobygging.  Jeg hadde det veldig fint, så takk til alle som står bak et slikt arrangement. Jeg er veldig glad for at det er Oslo som er vertskap i år og ønsker dem veldig lykke til.
  Yassine Arakia
  Bystyremedlem i Oslo
 • Denne festivalen er en fornøyelse bestående av  deltakere  fra alle verdenshjørner som synger og viser hvordan vi burde leve sammen i harmoni.
  Eugene Czolij
  President of Ukrainian World Congress
 • I festivalen var det veldig imponerende kvalitet på alt det vi har sett på scenen i dag, samtidig var det et veldig viktig budskap. Jeg tror at kultur kanskje faktisk er noe av det viktigste vi har. Mennesker møtes  og nettopp gjennom å sørge for møtepunkter utveksles våre likheter og ulikheter. Derfor er dette så viktig.
  Tage Petersen
  Ordfører i Moss
 • Jeg synes arrangementet er veldig fint da det viser bredden i kultur i en internasjonal by som Drammen. Her bor vi med bakgrunn fra 150 land og jeg synes Språk- og kulturfestivalen hvert eneste år gjør en fantastisk jobb for å få fram bredden i kulturlivet i Drammen. Jeg tror det er viktig å bruke kultur som et av virkemidlene for å bygge broer nettopp mellom ulike etniske grupper, og på den måten er Språk- og kulturfestivalen et viktig bidrag.  
  TORE OPDAL HANSEN
  ordfører Drammen kommune
 • Det var et fantastisk flott arrangement. Veldig gøy å se alle de flinke ungdommene fra alle de ulike stedene. Et kjempebra arrangement. Jeg tenker når mennesker og ungdommer kommer sammen rundt kultur, sine ulike kulturuttrykk, så blir det mye godt ut av det.  Dette synes jeg er veldig bra.
  Geir Morten Hansen
  Rektor, Drammen kulturskolen
 • Meget bra, veldig flott og variert, ungdommelig og friskt. Jeg tror at også Norge har blitt et flerkulturelt samfunn, så det er veldig viktig å ha slike arenaer som dette. Det er flott å bruke ungdommer og musikk, fordi musikken er en del av ditt nasjonalspråk og der kan vi finne hverandre. Jeg hadde det veldig gøy.
  Lars Jegleim
  Rektor, Moss kulturskole
 • Det er en nydelig dag. Den symboliserer samholdet mellom alle land, til tross for ulikheter i farge, språk og geografisk område. At vi uansett er én menneskehet og det vil vi alltid være. Dette kommer på et veldig passende tidspunkt, hvor hele verden trenger å oppleve at vi vil stå hånd i hånd mot terrorisme i dagens samfunn.
  Dr Mahy Hassan Abdellatif Mohamed
  Egypt’s Ambassador to Norway
 • Jeg er glad og stolt over å være en del av SKF! Dette er et ekstremt viktig bidrag til arbeidet mot verdensfred! De viktigste menneskene å bygge dette igjennom, er barn om ungdom, og kultur er både et fantastisk verktøy, og et eget språk til å bygge forståelse mellom ulike nasjoner og identiteter.At en så fantastisk idé vokser i den farten dette gjør, gir meg tro på menneskeheten. Jeg er svært takknemlig for at jeg får være med!
  SØLVI HANSEN
  Oslo musikk- og kulturskole
 • Dette er et veldig vellykket arrangement og det er så flott at så mange mennesker får se og oppleve dette.
  PÅL HELVIG
  Oslo musikk- og kulturskole
 • Jeg er så glad for å være med på denne festivalen og veldig glad for å kunne presentere vår kultur til alle som deltok. Tusen takk for arrangementet og til de som organiserer denne herlige festivalen.
  Dr LE Thi Tuyet Mai
  Vietnam’s Ambassador to Norway
 • Et fantastisk arrangement med ungdommelig glede. Det viser hvor like vi er på kryss og tvers av landegrenser, på tvers av kultur, hudfarge og språk. Når man møtes ved slike kulturarrangement som dette, så er vi alle mennesker og vi ser hvor viktig det er at vi tenker på de som kanskje ikke har det like bra som oss. At vi kan treffes på denne måten synes jeg er fantastisk.
  Roy Cato Einarsen
  Politioverbetjent
 • Dette var fantastisk.  Det var en stor glede å være politibetjent og være her i kveld, tusen, tusen takk.  Det er jo viktig å bygge broer i sammfunnet vårt, hvor det er så store utfordringer slik det er i dag. Da trengs slike positive arrangement, slike gleder og det å stå sammen i nestekjærlighetens navn - det er helt enestående.
  Therese Lutnæs
  Politibetjent
 • Det er en flott atmosfære her, og jeg ønsker å takke arrangørene som gir oss mulighet til å oppleve annen nasjonal kultur og tradisjoner fra ulike land.
  MAMUKA TSIKHELASHVILI
  Georgias ambassadør
 • Festivalen er en glede for alle deltakere og alle gjestene. Det var ikke bare fargene som strålte, men også disse barna som sang på forskjellige språk og fremviste den variasjonen vi ser. Vi kan virkelig bekrefte at det strålte av glede også hos publikum.
  OLEH HRABOVETSKYI
  Førstesekretær for konsulære saker, Den ukrainske ambassade i Norge
 • Jeg synes dette er en stor anledning for folk til å møtes fra hele verden, og det synes jeg er en fantastisk opplevelse, spesielt for barna. Vi håper at dette kan skape mer samhold, mer mangfold og mer fred i fremtiden. Vi trenger flere slike arrangement i fremtiden.
  Houmad Achour
  Styreleder for MOSAIC

KONTAKT OSS